Om prosjektet

Om prosjektet

På Valentinlyst gjør vi det enkelt for deg som drømmer om å kunne flytte rett inn i en fiks ferdig bolig. Her er det lyst, moderne og praktisk, og enkelt å innrede med dine personlige eiendeler - det som gjør en bolig om til et hjem.

  • 43–140 m2.
  • Flislagt bad med varme i gulv
  • Romslige balkonger / terrasser
  • P-kjeller og heis
  • Vannbåren gulvvarme
  • Integrerte hvitevarer på kjøkken
  • Trinn 1 og 2 har kjøkken fra JKE Design
  • Sportsbod i kjeller

Kjøkken fra JKE Design*

JKE Design skaper kjøkken i den nordiske designtradisjonen. Flotte, stilrene kjøkken som man lever i, og der man samles rundt de gode måltidene. De har alltid dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det beste og forent det med nye impulser utenfra.

På leiligheter over 80 m2 har vi valgt fronten Nordic One i sort eik finer fra JKE Design, kombinert med kompaktlaminat benkeplate med underlimt, svart vask og hvitevarepakke fra Miele.

På leiligheter under 80 m2 har vi valgt fronten Nordic One hvitmalt fra JKE Design, kombinert med høyttrykkslaminat benkeplate og hvitevarepakke fra Electrolux.

*Gjelder trinn 1 og 2. Illustrasjonsfoto av JKE sin modell Nordic One i sort eik. For detaljerte kjøkkentegninger, ta kontakt med megler.

Lademulighet for alle
- kun de som lader betaler

Med Ohmia Charging får alle mulighet til å lade sin el- eller hybridbil. Vi etablerer en smart ladepark med fulldekning for alle p-plasser, slik at beboere enkelt kan koble seg til ladeanlegget når behovet for lading melder seg. Da bestiller du bare et ladeabonnement og du vil få laderen tilsendt i posten fra Ohmia.

Lading gjort enkelt, smart og rettferdig. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon!

Det som er viktig for deg, er viktig for oss

Når du skal kjøpe ny bolig er det mange ting du må ta hensyn til. Om boligen er miljøvennlig er kanskje ikke det de fleste av oss har lengst fremme i bevisstheten. Men om du velger en bolig som har blitt bygget miljøriktig - for deg og omgivelsene, vil du kunne sove bedre om nettene, vel vitende om at du har gjort et godt valg.

Les mer